MADAME BLAVATSKY - BE
Met meer dan 150 jaar ervaring weet Madame Blavatsky de lekkerste sounds te brouwen. Elk nieuw product dat uit hun vaten vloeit doet telkens weer uw chakras overstromen. Of het nu akoestische klanken zijn of eerder digitale hocus pocus, de Madame haalt het door een erlenmeyer enbindt het hele goedje met een stevige bas tot je het kan drinken als een kopje chai. Aan de basis van deze lange traditie staan drie wijze monniken. Dag in dag uit streamen zij hun muziek rechtstreeks van hun glazen bol en genereren zo de beste beats om u een voorsmaakje te geven van de toekomst. Volg uw kleine wichelroede en join the cult!

In 2015 werd het trio rond Marius Couvreur 2de op het Gentse muziekconcour De Beloften én won daar tevens de publieksprijs. Het publiek wist hun mix van akoestische muziek met electro tot een opwindende mix van stevige beats, bass, dubstep, trap, funk en improvisatie duidelijk te smaken!Madame Blavatsky:
Marius Couvreur: drum, elektronica, productie
Artan Buleshkaj: gitaar
Jonas Desmet: toetsen

Referenties:
Gents Muziekconcour De Beloften (2de plaats én publieksprijs), Charlatan Gent, Copacobana Gent, Trefpunt Gent, Kinky Star Gent, White Cat Gent,...

Meer:
[facebook] [vi.be] [soundcloud] [bandcamp]

MADAME BLAVATSKY - BE

Electro / Dubstep / Jazz / Fusion
Madame Blavatsky verkent met zijn funky beats de grenzen van de Dubstep en andere elektronische muziek (ver·ken·nen: 1 ver overschrijden, 2 compleet negeren). De live band waarmee Madame Blavatsky optreedt specialiseert zich in de bewegingsfysica om aldus zijn proefpubliek aan extreem intense uitputtingsproeven te onderwerpen. In dit baanbrekende onderzoek 'verkent' het collectief eveneens de invloed van muziek op de gravitatie. Hebt u een groep proefpersonen ter beschikking die u wil onderwerpen aan deze experimenten? Dan ben je bij Madame Blavatsky aan het juiste adres!

In 2015 werd het trio rond Marius Couvreur 2de op het Gentse muziekconcour De Beloften én won daar tevens de publieksprijs. Het publiek wist hun mix van akoestische muziek met electro tot een opwindende mix van stevige beats, bass, dubstep, trap, funk en improvisatie duidelijk te smaken!

Madame Blavatsky:
Marius Couvreur: drum, elektronica, productie
Artan Buleshkaj: gitaar
Gilles Vandecaveye: toetsen

VIDEOLINKS

[facebook]
[vi.be]
[soundcloud]
[bandcamp]

AGENDA

Klik HIER voor de agenda.

REFERENTIES

Gents Muziekconcour De Beloften (2de plaats én publieksprijs), Charlatan Gent, Copacobana GentTrefpunt Gent, Kinky Star Gent, White Cat Gent,...

GENRE

Electro
Dubstep
Jazz
Fusion

LINKS

[facebook]
[vi.be]
[soundcloud]
[bandcamp]


AGENDA

Klik HIER voor de agenda. Soon dates t.b.a.


CONTACT

[contacteer ons vrijblijvend]